Deze collegereeks heeft het maximale aantal deelnemers bereikt. De reeks voor het voorjaar van 2019 is binnenkort beschikbaar.

 

De uitdagingen van de Business controller in 6 unieke colleges

Organisaties opereren steeds meer in een complexe en dynamische wereld. De controller krijgt hierdoor ook een meer uitdagende rol. Naast de controlerende taken staat hij het management bij en geeft hij advies bij de operationele en strategische besluitvorming. De controller als businesspartner is mede verantwoordelijk voor waardecreatie in het bedrijf.

Business control is daarmee wezenlijk iets anders dan financial control. Het vraagt andere vaardigheden en kennis van de controller. Hij heeft inzicht in de wendbaarheid van de organisatie en kan nieuwe businessmodellen doorgronden waarbij waardetoevoeging plaatsvindt op niet-financiële indicatoren. De controlfunctie verandert meer naar een adviserende rol. Dit vraagt om bevlogen leiderschap en goede communicatieve vaardigheden.

Wat kunt u verwachten in de collegereeks?
In zes exclusieve colleges gaan hoogleraren en experts uit de praktijk in op al deze aspecten. Verdieping, inspiratie en praktijkvoorbeelden geven inzichten in uw veranderende rol binnen de organisatie. Er is voldoende ruimte voor vragen en discussies. Bekijk het programma

Collegereeks beoordeeld met een 8+
De collegereeksen in 2016, 2017 en voorjaar 2018 waren helemaal volgeboekt. De deelnemers beoordeelden de reeks met een 8+. Bekijk een aantal reviews van cursisten

NBA 18 PE-uren

Heeft u vragen over deze collegereeks? Neem gerust contact op met:

Adorée de Marie
Event Coördinator

adoreedemarie@vakmedianet.nl
088 - 58 40 401

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.