De uitdagingen van de Business controller in 6 unieke colleges

Organisaties opereren steeds meer in een complexe en dynamische wereld. De controller krijgt hierdoor ook een meer uitdagende rol. Naast de controlerende taken staat hij het management bij en geeft hij advies bij de operationele en strategische besluitvorming. De controller als businesspartner is mede verantwoordelijk voor waardecreatie in het bedrijf.

Business control is daarmee wezenlijk iets anders dan financial control. Het vraagt andere vaardigheden en kennis van de controller. Hij heeft inzicht in de wendbaarheid van de organisatie en kan nieuwe businessmodellen doorgronden waarbij waardetoevoeging plaatsvindt op niet-financiële indicatoren. De controlfunctie verandert meer naar een adviserende rol. Dit vraagt om bevlogen leiderschap en goede communicatieve vaardigheden.

Wat kunt u verwachten in de collegereeks?
In zes exclusieve colleges gaan hoogleraren en experts uit de praktijk in op al deze aspecten. Verdieping, inspiratie en praktijkvoorbeelden geven inzichten in uw veranderende rol binnen de organisatie. Er is voldoende ruimte voor vragen en discussies. Bekijk het programma

Collegereeks beoordeeld met een 8+
De collegereeks in het najaar van 2016 en het voor- en najaar van 2017 waren helemaal volgeboekt. De deelnemers beoordeelden de reeks met een 8+. Bekijk een aantal reviews van cursisten

Interesse? Wacht niet te lang met inschrijven. Er zijn nog maar enkele plekken beschikbaar!


Najaar 2018
Deze reeks wordt in het najaar herhaald en start dan op maandag 12 november. Heeft u daar belangstelling voor? Mail dat dan alvast aan Judith de Geus, judithdegeus@vakmedianet.nl. U ontvangt dan bericht zodra u zich kunt inschrijven.

Voor deelname aan deze collegereeks ontvangt u PE-uren/punten:

NBA 18 PE-uren
RFM 18 punten

Heeft u vragen over deze collegereeks? Neem gerust contact op met:

Judith de Geus
Congresmanager

judithdegeus@vakmedianet.nl
088 - 5840829

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.